Om os

Vi mener at alle skal have mulighed for markedsføring online til en overkommelig pris. Det eksisterende marked er dyrt at begå sig på – og det ønsker vi at gøre op med. Vi tilbyder kreativ markedsføring baseret på faglig viden. Denne kombination gør forskellen for vores kunder på et marked, hvor det kan være svært at blive set.

Hos Marketing-Partners brænder vi for vores arbejde, hvor vi skaber målbare resultater med skræddersyede kampagner. Vi er specialister inden for Facebook-annoncering, hvor vi allerede har øget trafik og omsætning for utallige virksomheder. Siden opstarten har vi hjulpet både små og store virksomheder med at opnå deres mål.

Vores team

Arvin Mazaheri

Stifter og daglig leder

Arvin er stifter og leder af Marketing Parters. Han sidder hver dag på kontoret, sammen med resten af teamet. Han er altid klar til at tage en snak om, hvordan du skaber mest mulig vækst i din virksomhed.  

  • +45 31 55 56 77
  • arvin@marketing-partners.dk

Er du vores ny medarbejder?

Så send os en mail!

Vil du være med til at skabe marketing resultater for spændende kunder i det danske erhvervsliv? Så er stillingen hos os som Social Media Specialist en god mulighed. Du kommer til at arbejde strategisk med hele paletten af Facebook Markedsføring – fra planlægning og udvikling til kundekontakt og vedligehold. Send os din ansøgning.
Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Ring til: +45 31 55 56 77
  • Eller skriv til: arvin@marketing-partners.dk

Besøg os

Kongensgade 66-68, 3 sal MF, Odense C 5000, Danmark

GIV OS ET KALD

+45 31 55 56 77

SEND EN EMAIL

kontakt@marketing-partners.dk

© 2018 Marketing-partners. Alle rettigheder forbeholdt.

Close Menu